Locatie

Als je een frisse start maakt in KIEM, het ontstaan van woonwijk de Scheg in Pijnacker, dan kom je terecht in een groene en bijzonder energiezuinige buurt. Ontworpen met oog voor het klimaat. Het is dan ook geen toeval dat Knoest hier gebouwd zal worden. Het OV, winkels en andere voorzieningen zijn binnen handbereik. Bovendien ligt de wijk erg centraal ten opzichte van Den Haag, Delft en Rotterdam. Wil je meer weten over de locatie? Kijk op kiemwonen.nl.

Pijnacker, jouw thuis

In Pijnacker geniet je van het beste van twee werelden. Enerzijds ervaar je de rust van een dorp met een oude dorpskern en gezellige winkelstraat. En nabij de weidse natuur met landelijke vergezichten en een heerlijk natuurbos om uren in te wandelen. Anderzijds zorgt de centrale ligging tussen de metropoolsteden Den Haag en Rotterdam er ook voor dat Pijnacker rijk is aan voorzieningen. Pijnacker heeft een goed openbaar vervoersnetwerk waarmee je per bus of metro zo op weg bent.

Woon je in Pijnacker, dan heb je vele winkels binnen handbereik en kun je heerlijk ontspannen in het sportpark, zwembad en de bibliotheek. Pijnacker heeft het allemaal! Stap je graag op de fiets voor een heerlijke fietstocht? Ook dan kun je je hart ophalen. Pijnacker en omgeving kent een uitgestrekt fietsnetwerk, dat tevens doorgetrokken wordt in de nieuwe wijk. Het landschap voelt niet alleen dichtbij, het is ook dichtbij. Knoest is onderdeel van het project KIEM, gelegen in het noorden van Pijnacker. Tussen de Nieuwkoopseweg, Vlielandseweg, het spoor van de RandstadRail en het Molenpad, ontstaat in een schegvormig landschap de nieuwe woonwijk De Scheg!